Start dit eget projekt

Et af Cardiolife’s arbejdsområder er at hjælpe med at skaffe finansiering til opsætning af offentlige hjertestartere.

Hvem kan ansøge?

Alle foreninger, lokale borgerforeninger, forsamlingshuse, skoler, børnehaver, uddannelsesinstitutioner, sportshaller og klubber mv. kan ansøge om et muligt hjertestarterprojekt til lokalområdet. Vi sørger for at få registreret hjertestarteren på TrygFondens hjertestarterkort, så snart den er monteret. Så kan det øvrige lokalsamfund benytte sig af den nye hjertestarter, når der ved et hjertestop ringes 1-1-2. Alarmcentralen lokaliserer herefter den nærmeste hjertestarter til f.eks. en hjerteløber.

Alle hjertestarter projekter skal være offentligt tilgængelig og vil blive monteret i et varmeskab, som gør det muligt for hjertestarteren at hænge udenfor. Så er hjertestarteren beskyttet, synlig og tilgængelig hele døgnet rundt.

KRAV TIL ET HJERTESTARTER PROJEKT?

Inden opstart af et hjertestarter projekt vil I blive bedt om at udfylde en bekræftelsesaftale. Det er yderst vigtigt, at der altid er en kontaktperson, som er ansvarlig for det pågældende hjertestarter projekt, og har ansvaret for vedligehold med mindre andet aftales.

Hjertestarteren skal så vidt muligt kunne placeres på en ikke sydvendt gavl, på grund af høj varmepåvirkning om sommeren.

Sådan ansøger du

Du kan søge om hjælp til fundraising til en hjertestarter ved at udfylde vores formular herunder. Du bliver herefter kontaktet af en af vores medarbejdere, som vil hjælpe dig godt på vej.

Vi glæder os til at høre fra dig!

    Vælg en indsamling, du er mest interesseret i:

    *Du kontaktes inden for 2-3 hverdage.