Om Cardiolife

Cardiolife ApS har en ambition om, at udbrede produkter til brug i genoplivning. Vi arbejder med salg af hjertestartere, førstehjælpsudstyr og vi hjælper i lokalområder med at skaffe kapital til opsætning af hjertestartere gennem sponsorater fra det lokale erhvervsliv. Salg af udstyr sker via vores webshop www.hjertestartershop.dk Vores formål er at være samlingspunkt og initiativtager til at finde områder, hvor der er et behov for flere hjertestartere og herefter i samarbejde med lokale sponsorer, i fællesskab øger sikkerheden i lokalområdet. Sikre at alt går korrekt til og at sponsorer får værdi for deres sponsorat i form af god placering af et firma logo på en sponsortavle placeret ved den op satte hjertestarter. Vi er garant for at der bliver opsat en hjertestarter, hvor det er aftalt. Cardiolife ApS sørger for, at der bliver leveret hjertestartere og serviceaftaler, som sikrer at alle hjertestartere bliver serviceret i hele landet i op til 5 år. Inden opstart sikrer vi, at der er en person udnævnt som hjertestarter ansvarlig på den ønskede lokation. Den hjertestarter-ansvarlige står for modtagelse af elektroder og batterier, samt sørge for at udskifte disse og løbende holder øje med hjertestarterens tilstand, så den altid er funktionsdygtig.

FÆLLES ANSVAR – SAMMEN REDDER VI LIV

Vi tager gerne imod forespørgsler for opsætningssteder hvor der er behov for en hjertestarter. I dag sker 67% af hjertestop uden for normal arbejdstid og det er vigtigt at man hurtigt kan få adgang til en brugbar hjertestarter indenfor 3 min. eller indenfor 300 meter.  Risikoen for overlevelse falder med 10% for hvert minut der går,  så derfor er det vigtigt at der kan gives stød hurtigt. Dit sponsorat er vigtigt for at få projektet til at lykkes.  

HVORFOR GØR VI DET?

For at gøre en forskel og redde flere menneske liv.

Der bliver længere og længere til de store hospitaler som i forvejen er meget presset. Ambulancer kan være længe om at ankomme til ulykkessteder og derfor arbejder vi for at øge hele førstehjælpsberedskabet med flere hjertestartere i lokalområder og flere, der er uddannet.


Distancen til en hjertestarter er afgørende for overlevelse ved hjertestop. Vi ved, at der kan være meget langt til en hjertestarter, afhængig af hvor i landet du bor. Når det kommer til genoplivning drejer det sig om få minutter, her sørger Cardiolife.dk for at gøre en forskel.


Cirka 5.200 danskere får hjertestop hvert år, men kun knap 12 % overlever. Med livreddende førstehjælp og hurtig brug af en hjertestarter, kan dette tal forøges betydeligt. En hjertestarter gavner dig kun, hvis du ved hvor den er og kan hentes inden for et par minutter. Cardiolife.dk vil mindske distancen mellem hjertestartere og arbejde på at få dem ud og være tilgængelig så mange steder som muligt.

Phillip Petersen

CEO
Pp@Cardiolife.dk
+45 93 60 80 25

Maria Rasmussen

Webdesigner & Fundraiser
Maria@Cardiolife.dk
+45 40 58 80 25

Kontakt os på telefon

TLF. (+45) 3195 8025
Du kan ringe til os alle hverdage mellem:
Mandag til torsdag
8.30 – 16.00
Fredag
8.30 – 14.00
AKUT: 9360 8025

Kontakt os på mail

KONTAKT@CARDIOLIFE.DK
ORDRE@CARDIOLIFE.DK

Du kan sende os en e-mail 24 timer i døgnet.
Vi besvarer pt. mails inden for:
2 – 3 hverdage
Fabrikvej 11C
8260 Viby J
CVR. 41025921