Kontakt os for et gratis tilbud

Projekt Hjertesikker: Boligområder

 

Projektet er endnu ikke startet – men følg med!

 

Din bolig er forbundet med besøg og hygge. Dit hjem er et fristed fra omverden og du føler dig normalt tryg i din bolig. Men hjemmets fire vægge, kan ikke holde et hjertestop for døren. Knap 3 ud af 4 hjertestop (foruden hjertestop fra sygehuspatienter), sker enten i eller tæt på hjemmet. Der er mere end 15.000 registrerede hjertestartere i Danmark, men kun ca. 10 % af dem hænger i boligområder. 

En hjertestarter, er for nogle, en dyr investering. Men du kan gå sammen med dine naboer i bolig- eller grundejerforeningen, for en fælles, billig investering til lokalområdet. 

Hjerteklub.dk har truffet sit valg: Der skal hænge flere offentlige hjertestartere i Danmark! Derfor har vi indgået et velgørende samarbejde med en række danske leverandører, der sikrer dig en fair pris for en hjertestarter, udendørs varmeskab og kursus i førstehjælp. Tilbuddet henvender sig til leje, -andels- og boligforeninger, grundejerforeninger og vejfællesskaber, der ønsker at blive en del af Projekt Hjertesikker: Boligområde.