CardioLife ApS

Vilkår & Handelsbetingelser
Nedenstående salgs- og handelsbetingelser finder anvendelse ved Cardiolife ApS, CVR-nummer DK41025921, (”SafeSpaze ApS”) salg og levering af produkter, serviceydelser og kurser til erhvervskunder. Læs venligst betingelserne omhyggeligt.

Inden du benytter Cardiolife.dk, samt de services, som hjemmesiden indeholder, bedes du venligst læse disse vilkår og betingelser igennem omhyggeligt. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger Cardiolife.dk. ved at benytte hjemmesiden accepterer du automatisk disse vilkår.

Intellektuel ejendom

Indhold, produkter, funktioner og services på Cardiolife.dk er, og forbliver eksklusiv ejendom for Cardiolife ApS, samt tilknyttede samarbejdspartere. Hjemmesiden og brandet er beskyttet af copyright og andre love i både Danmark og udlandet. Hverken logo, tekster eller billedematerialet produceret af Cardiolife.dk må benyttes uden en forudgående skriftlig tilladelse fra Cardiolife ApS

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser dit ordre nr. og at du fortryder din bestilling. E-mail sendes til Cardiolife ApS på kontakt@cardiolife.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Links til andre webshops og hjemmesider

Cardiolife.dk kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Cardiolife.dk.

Cardiolife.dk har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik eller praksis af enhver tredjeparts webshop eller tjeneste. Vi anbefaler, at du læser vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik på alle de tredjeparts webshops og tjenester, som du besøger.

Generelt

Cardiolife.dk handelsbetingelser følger Dansk lov, hvor intet andet er aftalt.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

Tilbud og accept

Såfremt intet andet fremgår af tilbuddet, så er tilbud fra Cardiolife.dk gældende i 14 dage fra de er afgivet – dog kan Cardiolife.dk ikke garantere for at varer er udsolgt eller i restordre ved eventuel accept. Tilbud fremsendt via vores nyhedsbrev er gældende i 7 dage fra udsendelsesdatoen med mindre andet fremgår af e-mailen.

Vi tager forbehold for force major samt andre situationer uden for vores kontrol, og som har den konsekvens at vi ikke kan levere som aftalt.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Cardiolife.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere den i. Nå vi har modtaget varen retur i original emballage og varens og emballagens tilstand er kontrolleret vil vi returnere beløbet. Har varen været brugt eller er beskadiget, er vi i vores fulde ret til at reducere beløbet til det en tilsvarende vare i samme stand sælges til.

En vare i åbnet/brugt tilstand sendes den til:
Cardiolife ApS
Fabrikvej 11 C
8260 Viby J

Er varen uåbnet og ikke brugt sendes den til:
Cardiolife ApS
Fabrikvej 11 C
8260 Viby J

Ved returnering af en vare, bedes du oplyse hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Og få en kvittering for afsendelse.

Klager

E-mail: Kontakt@cardiolife.dk

ORD portalen  ”Den nye klageportal Online Dispute Resolution skal give alle europæiske forbrugere én samlet platform til at klage direkte til den virksomhed i EU, hvor de har købt en vare eller ydelse online. 

Linket til portalen er http://ec.europa.eu/odr 

Hvis du har handlet med en virksomhed, der er etableret i Danmark, så skal du ikke bruge portalen, men rette henvendelse direkte til de relevante

 danske klageløsningscentre eller klagenævn.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med Cardiolife.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Post nr. og By
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • CVR-nr.

Vi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysninger bliver ikke videregivet til 3 part.

Priser

Alle priser er eksklusiv moms og opgivet i danske kroner. Priserne indeholder ikke fragt eller transportforsikring, og disse kan opkræves særskilt hvis ikke andet er opgivet. Der handles ikke vare til udlandet. Betaling med andet end Visa/dankort kan der pålægges et gebyr.

Betaling

Betalingsbetingelserne er som forudbetaling via hjemmesiden eller faktura. Betaling med betalingskort kan ske via Quickpay, hvor indbetalingen bliver opbevaret og først bliver overført til os når varen er afsendt. Vi forbeholder os altid ret til at kræve forudbetaling inden vare bliver afsendt fra vores lager eller vores leverandørs lager.

Levering

Køber betaler for alle omkostninger i forbindelse med transport af varerne fra lager og til købers leveringsadresse, medmindre andet er aftalt. Cardiolife.dk kan ikke holdes ansvarlig for forlænget leveringstid. Køber er berettiget til at ønske anden transportform end den Cardiolife.dk normalt bruger, og Cardiolife.dk kan i den situation opkræve den ekstra omkostning som det måtte have påført. Hvis varen kommer retur pga. den ikke er afhentet eller mangelfuld adresse, vil der blive opkrævet et yderlige fragtgebyr hvis kunden ønsker varen sendt igen. Ligeledes hvis kunden ikke ønsker varen gensendt eller annullere købet forbeholder Cardiolife.dk sig ret til at opkræve fragtgebyret.

E-handel og nyhedsbrev

Kunder, der ønsker at handle hos Cardiolife.dk, bliver som standard oprettet til at kunne e-handle på hjemmesiden. Ved oprettelsen accepterer man samtidig at ​ Cardiolife.dk må fremsende nyhedsbreve med tilbud. Såfremt nyhedsbreve ikke ønskes fremsendt, så kan man rette henvendelse til Cardiolife.dk eller afmelde sig fremtidige nyhedsbreve i bunden af tidligere fremsendte nyhedsbrev.

Sådan handler du hos os 

For at foretage et køb på Cardiolife.dk skal du igennem 5 trin.
1.    Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.    Indtast dine personlige oplysninger
3.    Vælg forsendelses-/betalingsmåde
4.    Godkend vores forretningsbetingelser
5.    Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Bestilling/afhentning

På Cardiolife.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, er du velkommen til at kontakte os via kontakt formularen eller pr telefon.

Alle priser er ex. moms. Priserne er dagspriser.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.​ Cardiolife.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Kundeservice

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Telefontid kl. 9 – kl. 18

Mail: Kontakt@cardiolife.dk

Ændringer

Cardiolife.dk forbeholder sig retten til ensidigt at ændre eller erstatte disse vilkår til enhver tid.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår, kan du kontakte os på telefon 93608025 eller på mail til kontakt@cardiolife.dk.
Har du andre spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.
Vi sidder klar til at hjælpe dig.